Lifestyle

Nominalizare „cool” pentru restaurantul Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac

Nominalizare „cool”

Restaurantul ce va fi amenajat în Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac a primit nominalizarea de participare la Restaurant and Bar Awards 2023. Acțiunea este organizată de prestigioasa publicaţie britanică de lifestyle, LUXlife.

Aflată la a șaptea ediție consecutivă, competiţia îşi propune să propulseze localurile din industria ospitalităţii de pe întreg mapamondul care ies în evidență.

Astfel, la Restaurant and Bar Awards 2023 se vor regăsi, cu siguranţă, de la cocktail baruri la restaurante rafinate. Nominalizarea sau câştigarea unui premiu în cadrul competiţiei este mai mult decât o simplă recunoaştere a succeselor fiecărui participant.

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac se va deschide joi, 22 decembrie. „Europa” (tema din acest sezon a hotelului) are, pentru moment, 10 camere. Fiecare dintre acestea poartă numele unei mari capitale europene.

Primii turişti ce îşi vor petrece noaptea la „Europa” sunt clienţi ai companiei de turism britanice care colaborează de foarte mulţi ani cu Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac.

Nominalizare „cool”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac, 2023-2024” este „Arta modernă în gheaţă”, iar fiecare cameră din viitorul hotel va […]

Back to top button