Muzică

Doliu în lumea muzicii populare

Doliu în lumea muzicii populare

Ionel Bebe Lazăr s-a stins din viață miercuri, 26 octombrie 2022, la Spitalul Fundeni, unde era internat cu probleme grave de sănătate. Artistul a fost diagnosticat cu tumori în mai multe părți ale corpului.

Ionel Bebe Lazăr a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de muzică populară de la noi din țară.

După o lungă luptă cu boala, interpretul Ionel Lazăr s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Solistul de muzică populară a slăbit peste 20 de kilograme în doar câteva luni. 

Anunțul trist potrivit căruia Ionel Lazăr nu se mai află printre noi a fost făcut în cursul zilei de azi, de către un apropiat al cântărețului: 

„A plecat la ceruri Ionel Lazăr, valoros rapsod al cântecului popular muntenesc, din zona etnofolclorică a Sloboziei… Dumnezeu să te ierte și să-ți facă odihnă veșnică, Ionele!”

Fanii și familia își exprimă regretul în mediul online.

Doliu în lumea muzicii populare


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Cîte doze avea, că, din ce se vede, la el au fost deosebit de „eficiente”. A slăbit peste 20 de kile în cîteva luni și s-a și curățat. Uitați o știre logică, de bun simț, de la decrepiții ăia de… Citeşte mai mult »

Back to top button