Muzică

„Antimiliție” rămâne, Paraziții au câștigat

 

„Dacă n-ai imaginație, fă-te polițist/ N-ai făcut nimic în viață, fă-te polițist”. Sunt cele mai cuminți versuri din piesa „Antimiliție” a trupei hip-hop Paraziții, contestată în instanță de Sindicatul Național al Agenților de Poliție. Acesta a solicitat Tribunalului București obligarea trupei de a plăti daune de 100.000 de euro, de a cere scuze publice și de a șterge definitiv piesa din mediul online. Cererea polițiștilor a fost anulată la primul termen de judecată, netrecând procedura prealabilă punerii în mișcare a litigiului, însă decizia este cu drept de reexaminare.

Este cea de-a doua tentativă a Sindicatului Național al Agenților de Poliție de a obține în instanță ștergerea piesei „Antimiliție” de pe canalul YouTube și din restul spațiului online, prima fiind respinsă ca inadmisibilă. Motivația instanței a fost atunci că respectivul sindicat îi reprezintă doar pe membrii săi (aproximativ 8.000) și nu poate face solicitări în numele celor peste 65.000 de agenți de poliție din Ministerul Afacerilor Interne. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button