Lifestyle

Mititelu jr. și-a făcut de cap în Predeal / A luat și o corecție

Mititelu jr. și-a făcut de cap

Săptămâna trecută a fost într-o minivacanță la Predeal. Fiul lui Adrian Mititelu a petrecut în două cluburi din stațiunea brașoveană. La Loft Susai și în The Office.

Potrivit cancan.ro, Adrian Mititelu jr. a vrut să impresioneze tinerele aflate într-un club și a stropit lumea cu șampanie. Era băut și cu chef de distracție și scandal. Într-un final, conform sursei citate, situația s-a liniștit, fără a fi nevoie de intervenția forțelor de ordine.

Jurnaliștii de la Cancan au mai precizat că Mititelu jr. ar fi avut „meci”, în club, și cu un luptător de K1, „băiat de băiat”, care i-ar fi aplicat o corecție corespunzătoare.

Oricum, familia Mititelu a putut sărbători în voie, în week-end, la Craiova, după victoria lui FCU în derby-ul din Superligă cu Universitatea, 2-0. Al doilea gol a fost marcat de George Ganea, fiul fostului internațional Ionel Ganea.

Mititelu jr. și-a făcut de cap


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button