Turism

Predealul e pregătit pentru noul sezon de schi

Predealul e pregătit pentru noul sezon de schi

S-a obținut reomologarea internațională a pârtiilor Subteleferic și Clăbucet Sosire. Reprezentanți FIS și ai FRSB au dat undă verde în acest sens, după o inspecție.

„Am primit reomologările internaționale pentru pârtiile Subteleferic, probele de slalom uriaș și slalom, masculin și feminin, și pentru pârtia Clăbucet Sosire, proba de slalom, la fel masculin și feminin”, a declarat, pentru Ski&Outdoor Magazine, Mihai Predeleanu, administratorul domeniului schiabil Predeal.

Predeleanu a spus că se vor organiza concursuri naționale pentru copii și juniori în actualul sezon. De asemenea, Cupa Predeal va avea loc în prima parte a lunii februarie.

Noutatea – bandă transportoare

„Cu siguranță, iarna aceasta vom avea o bandă transportoare a orașului. Până acum, pe domeniul schiabil Predeal, transportul pe cablu era al unor firme private. Primul pas pentru a aduce transportul pe cablu către oraș, e foarte important pentru o administrare corectă ulterioră, va fi făcut iarna aceasta când vom deschide o bandă transportoare”, a adăugat administratorul domeniului schiabil, conform sursei citate.

Banda transportoare va avea o lungime de 110 metri. Va fi montată și funcțională până în 15 decembrie.

Totodată, la sfârșitul lunii noiembrie va începe înzăpezirea artificială.

Predealul e pregătit pentru noul sezon de schi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] trecută a fost într-o minivacanță la Predeal. Fiul lui Adrian Mititelu a petrecut în două cluburi din stațiunea brașoveană. La Loft Susai […]

Back to top button