Lifestyle

Mihai Mărgineanu și-a cumpărat casă în Spania

Mihai Mărgineanu și-a cumpărat o casă în Spania pentru care a făcut credit la bancă. Locuința se află în Costa del Sol. Deși locuiește în București cu soția sa și cei doi copii ai lor, Mihai Mărgineanu a cumpărat în urmă cu ceva timp o casă în Spania, care ar fi costat 260.000 de euro.
Invitat în podcastul prezentat de Teo Trandafir, Mihai Mărgineanu a dezvăluit că a făcut un credit la banca spaniolă pentru a cumpăra casa.

„Acolo e credit! Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic. Mi-am făcut credit la banca spaniolă cu actele din România, de la ANAF, cu traduceri, a durat șase luni întreaga șmecherie”, a spus artistul, care joacă în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV.


Mihai Mărgineanu a explicat că acolo i-ar plăcea să îmbătrânească. „Tu vrei să îmbătrânești la Pitești, acolo? Sau poți să îmbătrânești la munte sau la mare. Unde găsești munte și mare? Cauți și găsești. Eu aș vrea să îmbătrânesc la munte, la mare. Este o perioadă în care muncesc și îmi pot permite să strâng, să fac lucruri. Peste ceva timp nu o să mai muncesc. De ce? Pentru că nu o să mai vreau, nu o să mai am chef sau nu o mai pot. În perioada asta în care pot mă chinui să îmi asigur viitorul ăla de care probabil Dumnezeu, bunuțul, o să râdă, când eu îi spun planurile mele de viitor. Eu măcar încerc să fac ceva. Așa este ideea mea, să stau mai mult acolo pentru că e cald. Asta a fost ideea. Poate că nu o să îmi mai placă peste 10 ani, pot să o vând și să plec în altă parte”, a spus Mihai Mărgineanu, citat de Libertatea.

Vezi și: Mihai Mărgineanu și-a cumpărat avion


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button