Lifestyle

Mihai Mărgineanu și-a cumpărat avion

Mihai Mărgineanu și-a cumpărat un aparat de zbor cu care se deplasează la concerte și în vacanță. Artistul susține că a dat 40.000 de euro pe avion. El are brevet de pilot, iar la început obișnuia să închirieze un avion ca să zboare acolo unde avea nevoie. După ce a analizat situația, a ales să își cumpere propriul avion. Mihai Mărgineanu se mândrește cu avionul lui. Artistul a povestit cum a ajuns să facă o astfel de achiziție.


„Pe avionul meu scrie Cessna 172 November. Are o înmatriculare pe care am schimbat-o din motive de gelozie. Avionul l-am cumpărat de la un domn. Mi-a spus să cumpăr avionul dacă tot zbor cu el, că eu îl închiriam de la el. M-a întrebat dacă vreau să-l cumpăr, că avea nevoie de bani. Mi-am făcut o socoteală în cap că dacă eu vreau să ajung pilot de meserie trebuie să acumulez ore de zbor.

Ca să acumulezi ore de zbor, trebuie să închiriezi un avion. Când am făcut socoteală de câte ore am nevoie m-a apucat un tremurat interior. Mi-am făcut socotelile și i-am spus omului că da, îl cumpăr. Ne-am țigănit un pic, că așa se face și l-am cumpărat. Am făcut bine că l-am achiziționat. M-am gândit că eu am o mașină foarte veche, din 2006. Toți prietenii mei mă roagă să o vând și îmi spun să îmi iau și eu o altă mașină”, a mărturisit Mihai Mărgineanu în podcastul realizat de Teo Trandafir.


„Este mai scumpă o mașină de fițe. De fapt, o mașină normală e mai scumpă, dar al meu este din 1980. Nou nu vreau să mă gândesc cât costă, dar nici nu vreau să iau. Eu îmi fac treaba cu el. Probabil că la un moment dat o să-l vând”, a mai declarat artistul.
„Nu există avion care să fie vechi. Nu se casează niciodată. Ele sunt avioane apte de zbor. El poate să fie apt de zbor doar dacă respecți toată programa de lucrări care îi vine automat”, susține Mihai Mărgineanu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button