Lifestyle

Mara Bănică – înțepături la adresa brașovencei Iuliana Pepene / Și la Agro TV…

Mara Bănică – înțepături la adresa brașovencei Iuliana Pepene.

Cunoscuta jurnalistă Mara Bănică, care a lucrat 12 ani în trustul Antenelor, a comentat pentru cancan.ro, printre altele, reality-show-ul America Express, ajuns la ediția a doua – Drumul Soarelui.

Despre Sonia Simionov, colega de echipă a Iulianei Pepene la America Express, Mara Bănică a spus că îi place foarte mult: „Îmi place vocea ei, îmi place stilul, e un jurnalist mișto”.

Mara Bănică – înțepături la adresa brașovencei Iuliana Pepene

În schimb, referitor la prezentatoarea matinalului de la Antena 1, Mara Bănică a precizat: „Pe Iuliana am văzut-o mai mult la voi (cancan.ro – n.r.), cu domni. Plus că eu, dimineața, mă uit la știrile Pro TV, că ea e dimineața, nu o prind la Antenă. Sunt obișnuită cu domnul Dedu, că e mai pe serios, mai pe vârsta mea”.

Apoi, Mara Bănică a lăudat proiectul Monei Segall, spunând că este senzațional: „Acest proiect al Monei, îți jur, dacă îl pui și pe Agro TV, face același rating“.

Mara Bănică a destăinuit, potrivit sursei citate, că și ea ar fi trebuit să participe la o ediție Asia Express, cea filmată în Sri Lanka și India: „Eu și Codin Maticiuc eram în echipă, aveam și viză. A rămas Ana gravidă, nu știa încă presa. Și a zis «mamă, e primul copil, nu ratez nicio zi din sarcină». Și atunci n-am mai plecat”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button