Lifestyle

Brașoveanca Iuliana Pepene și provocarea America Express / Reacția iubitului prezentatoarei știrilor matinale de la Antena 1

Brașoveanca Iuliana Pepene și provocarea America Express.

Prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1 face echipă cu jurnalista Sonia Simionov în cadrul ediției a doua a reality-show-ului America Express – Drumului Soarelui. Detalii, AICI.

Brașoveanca Iuliana Pepene și provocarea America Express

Înainte de plecarea în marea aventură din Columbia, Ecuador și Argentina, Iuliana Pepene a declarat pentru cancan.ro că nu are temeri și este foarte determinată: „Plec cu gândul că o să fie o competiție plină de momente frumoase, amuzante și emoționante”.

Chestionată cu privire la reacția iubitului ei când a aflat că pleacă pentru o perioada atât de lungă, jurnalista de loc din Brașov a răspuns franc: „Iubitul meu este cel mai mare susținător al meu în tot ceea îmi place să fac. S-a bucurat pentru mine și m-a încurajat încă de la început, când mi s-a lansat provocarea”.

Iuliana Pepene a mai spus, conform sursei citate, că toate echipele din concurs sunt puternice: „O să fie și spirit competițional, însă nu o să uităm de prietenie și omenie, sunt convinsă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
13 zile în urmă

[…] Sonia Simionov, colega de echipă a Iulianei Pepene la America Express, Mara Bănică a spus că îi place foarte mult: „Îmi place vocea ei, îmi […]

Back to top button