Lifestyle

Ilona, primele probleme cu apartamentul abia cumpărat…

Ilona Brezoianu a avut deja probleme cu apartamentul abia cumpărat.

„După ce mi-am cumpărat apartamentul, am constatat că nu aveam apă caldă, pentru că era defect un robinet și m-am spălat cu apă din aia ca pe timpuri, încălzită la oală. Am făcut haz de treaba asta, că trebuie să mă spăl ca pe vremuri, în condițiile în care am dat o grămadă de bani pe un apartament. Iată, am ajuns să mă spăl la cratiță, ca să zic așa. La oală din aia de ciorbă, pusă în cadă.


Înainte era la lighean, dar, totuși, am făcut mai multe drumuri prin casă și m-am spălat în cadă. Problema era că eu, tot mergând cu câte o oală de apă, se răcise apa. Asta era, de fapt, și problema. Puneai o oală fierbinte și apoi când să te speli iar mai trebuia să pui una. Și să-ți mai zic ceva: era singura mea oală, pentru că eu nu fac ciorbă, singura oală pe care o aveam, și tot așa. A fost un fail total. Asta a fost un pic ciudat, că, totuși, după ce am investit atâția bani, ajung să mă spăl ca pe vremuri”, a povestit actrița pentru Fanatik.

Ilona Brezoianu și-a amenajat locuința după gustul ei, nu a apelat la designer. „N-am avut designer, că am făcut după capul meu. Cele mai scumpe au fost canapeaua, patul și salteaua, dar sunt cele mai șmechere!”, a precizat ea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare