Lifestyle

Flavia Mihășan s-a despărțit de tatăl copiilor ei

Flavia Mihășan s-a despărțit de Marius Moldovan, după 5 ani de relație. Aceștia au doi copii împreună, iar cei apropiați se așteptau ca în cele din urmă să facă pasul cel mare, adică să se căsătorească, nicidecum să se despartă. Asistenta de la „Neatza” a făcut primele declarații și a spus în ce relații a rămas cu fostul partener.


„Știți că noi suntem discreți. Ca idee, suntem în cele mai bune relații. Ne respectăm și ținem unul la altul și facem amândoi tot ce este mai bine pentru copii”, a spus Flavia Mihășan pentru Playtech.


„Totul este foarte bine. Suntem foarte bine, avem o relație foarte bună. Ne vedem zilnic, efectiv, totul este foarte ok. Nu este nicio tragedie. Ținem unul la celălat, ne respectăm foarte mult. Tot ce s-a schimbat este că nu mai suntem un cuplu, însă suntem amândoi prezenți în viața copiilor, exact ca înainte.
Ne înțelegeam bine și înainte, doar că acum într-adevăr cred că ne înțelegem și mai bine. Adică suntem foarte bine, totul e ok. O să plecăm într-o vacanță împreună. Nu mai suntem un cuplu, dar suntem foarte apropiați și ne vedem des pentru copii”
, a declarat Flavia Mihășan și pentru Antena Stars.


Flavia Mihășan declara în trecut că și-a neglijat relația cu iubitul, după nașterea celor doi copii.
„E un pariu pentru cupluri, (n.red. – creșterea copiilor, fără ajutor din afară). Cine spune că e simplu, «bravo, felicitări!», dar sunt cazuri rare. Eu una nu cunosc, deși am prietene cu copii mici. Hai să fim realiști! Nu mai ai resursele tu ca femeie, tu ca bărbat, dacă asta faci (n.red. – să te dedici exclusiv copiilor). Nu zic că nu ar trebui să avem bone sau bunici, dar să zicem că nu avem. În cazul meu, toată energia pe care o am mi-o consum așa, la fel și soțul meu. Oricum, se întâmplă ca unul dintre noi să adoarmă lângă copil. Este destul de dificil să mai ai momentele alea, dar asta nu înseamnă că ele nu există, ci există printre picături, așa cum putem, cum se întâmplă”, spunea Flavia Mihășan în urmă cu ceva timp, potrivit libertatea.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button