Lifestyle

Dragoș Pătraru, atac dur la adresa nutriționistei Mihaela Bilic

Dragoș Pătraru, care prezintă „Starea Nației”, a criticat-o dur pe nutriționista Mihaela Bilic, pe care a numit-o „regina dietelor cu salam și cola”. Jurnalistul susține că aceasta s-a transformat într-un „mall al tuturor nenorocirilor alimentare”.

„Și dacă e să vorbim despre oameni fără rușine… Gata, eu nu mai pot. Nu mai rezist, mă predau. Doamna Mihaela Bilic s-a transformat într-un fel de mall al tuturor nenorocirilor alimentare. Dacă vrei ceva foarte nociv nu trebuie să alergi de colo până colo. Te duci direct la doamna Bilic și îți dă tot ce vrei. Monoglutamați, gume, E-uri, mezeluri, sucuri pe bază de zahăr, pâine albă… Ce să mai… Toate nenorocirile”, a spus Dragoș Pătraru, la Starea Nației.

„Femeia asta e bucuria farmaciștilor. Asta este ultima ispravă a doamnei doctor. Adică, mă rog, dacă i se mai poate spune așa. Franzela albă pentru copilași. Vine școala, spune doamna Bilic, și ce să le dai copiilor? Păi, dă-le pâine albă! Îndoapă-i cu pâine albă! Să se facă grași și frumoși. E belea pâina albă. Da, se face cocoloașe, bile. Mega hrănitoare, mai ales dacă ai copii cu stomacul din fontă.

Auziți de ce e bună pâinea albă, franzela de 2 lei. Citez: «V-ați gândit vreodată că pâinea este alimentul care ne scoate din impas? Dacă e vorba de foame, cu un sendviș rezolvi situația! Nici nu contează ce pui între cele 2 felii de pâine, este ușor de transportat și foarte ușor de consumat». Deci un medic nutriționist care recomandă o mizerie de pâine pe motiv că scapi de copil. Pe bune? Și mai zice, cea mai importantă chestie – nici nu contează ce pui între felii. Poftim? Ce medic nutriționist poate să recomande așa ceva?”, a mai declarat Dragoș Pătraru, în emisiunea lui.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
8 luni în urmă

[…] Dragoș Pătraru, atac dur la adresa nutriționistei Mihaela Bilic […]

Back to top button