Lifestyle

Cum își „împart” fetița Andreea Antonescu și fostul ei iubit / „A face un copil nu este egal cu…”

După despărțirea de tatăl bebelușului ei, Andreea Antonescu a declarat că „a face un copil nu este egal cu a pleca într-o excursie”. Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu a anunțat despărțirea la doar trei luni după venirea pe lume a fetiței lor, Venice Victoria. Cântăreața spunea că separarea a avut loc din cauza nepotrivirii de caracter.

„Bineînțeles că am crezut de fiecare dată în fiecare poveste pentru că altfel nu m-aș fi aventurat și nu aș fi ajuns în acest punct. A face un copil nu este egal cu a pleca într-o excursie sau a face planuri de o lună, două, trei cu omul respectiv. Bineînțeles că am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile, dar, în momentul în care realizezi că nu sunt soluții, cel puțin pe moment, nu ai alternative”, a declarat Andreea pentru ego.ro.


Într-un interviu pentru Cancan, Victor Vrînceanu a declarat că și-ar fi dorit să își petreacă mai mult timp cu fiica lui, însă Andreea nu a fost de acord cu programul pe care el l-a propus. Până la urmă, cei doi au ajuns la un numitor comun, iar jurnalistul își poate lua fetița două weekenduri pe lună și o poate vedea oricând dorește.


„Aș sta non-stop cu ea! Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc. Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună.

A fost de acord și m-am bucurat. Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea”, a spus jurnalistul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button