Lifestyle

Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl celei de-a doua fetițe

Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl celei de-a doua fetițe, după cum a anunțat chiar artista. Ea și Victor Vrînceanu s-au despărțit la doar câteva luni după venirea pe lume a fetiței lor.
Cântăreața în vârstă de 40 de ani a menționat că vor rămâne în relații bune de dragul copilului. Ea a pus despărțirea pe seama nepotrivirii de caracter. „Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter.
Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory.
În data de 14 august a anului trecut, Andreea Antonescu anunța că este însărcinată. Nașterea a avut loc în luna decembrie a anului trecut. Ea a adus pe lume o fetiță. Botezul micuței va avea loc în primăvară. Andreea Antonescu mai are o fetiță, din căsătoria cu Traian Spak.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

În traducere liberă: pocnitoarea a divorțat și a doua oară.

multumit
1 an în urmă

Care da mai mult s-o ia la a treia?

1 an în urmă

[…] despărțirea de tatăl bebelușului ei, Andreea Antonescu a declarat că „a face un copil nu este egal cu a […]

Back to top button