Lifestyle

Ce preparat culinar este interzis în toate reședințele regelui Charles al III-lea

Iată ce preparat culinar este interzis în toate reședințele regelui Charles al III-lea.
Organizaţia pentru drepturile animalelor Peta a anunţat că a primit o scrisoare care confirmă că regele Charles al III-lea al Marii Britanii a interzis ca foie gras să fie servit în toate reşedintele regale, conform dcnews.ro.

„Peta a primit confirmarea că Majestatea Sa a extins această politică plină de compasiune la Palatul Buckingham şi la toate celelalte reşedinţe regale britanice”, a spus o reprezentantă a organizației.
Această măsură este valabilă la Palatul Buckingham şi la toate celelalte reşedinţe regale.

Preparat culinar interzis…


Potrivit Peta, pentru foie gras, raţele şi gâştele sunt hrănite forţat până când ficatul lor ajunge la o dimensiune de până la 10 ori mai mare decât cea normală înainte ca păsările să fie sacrificate.

Ca gest de recunoştinţă față de rege, organizaţia i-a trimis un preparat vegan. Înlocuitorul foie gras – ului a fost făcut de de chef Alexis Gauthier. Acesta şi-a transformat restaurantul din Londra în unul complet vegan.
Foie gras poate fi importat şi vândut în Marea Britanie, însă producţia sa este interzisă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ba mai bine ar fi ca acești „aristocrați” să fie hrăniți numai cu lăcuste, cu viermișori de făină, cu…

Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Da… Asa este! Asa m-am hranit si eu fortat, de fapt am bagat in mine ca nehalita, mici si ciorba, ma balonasem, ma constipasem, pana am bubuit in WC-ul garii. De doua ori. Si astfel au venit pe lume cei… Citeşte mai mult »

Mama lu mă-ta
Răspunde la  Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Eeee… deci iar ne aduci aminte ce recunoșteai, devianto: „Eu in carciuma m-am nascut, in carciuma vreau sa mor.”. De mă aculta mă-ta și se bălega… Ar fi fost mai bine decât să te lepede în W.C.-ul gării!

1 an în urmă

[…] Preferințele culinare ale brașovenilor […]

Back to top button