Lifestyle

Câți bani a câștigat Iuliana Pepene la America Express

Câți bani a câștigat Iuliana Pepene la America Express.

Jurnalista brașoveană, prezentatoare a știrilor matinale la Antena 1, a făcut echipă cu Sonia Simionov. Cele două au fost eliminate în cadrul ultimului episod din această săptămână.

Câți bani a câștigat Iuliana Pepene la America Express

Potrivit Cancan, Iuliana Pepene și Sonia Simionov ar fi primit 2.000 de euro de persoană pentru fiecare ediție. Echipa lor a rezistat vreme de 5 săptămâni în show-ul de la Antena 1, ceea ce înseamnă că fiecare s-a întors acasă cu câte 10.000 de euro.

În momentul în care a aflat că este eliminată, Iuliana Pepene a declarat: „Pe mine nu m-a impactat vestea cât m-au impactat privirile celorlalți, care nu se așteptau. Noi ne-am bucurat, ne-a plăcut, n-am fost tristă! Am avut un strop, așa, de dezamăgire, pentru că știu că mai aveam multe de arătat în concursul ăsta și o mare de bucurie că o să ajung acasă. Îmi e dor de casă!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Câți bani a câștigat Iuliana Pepene la America Express […]

3 luni în urmă

[…] filmeze pe continentul sud-american, din cauza problemelor mari de securitate întâmpinate. Mulți concurenți au trecut prin momente de […]

Back to top button