Lifestyle

Cine o curtează pe Iuliana Pepene

Cine o curtează pe Iuliana Pepene.

Jurnalista din Brașov, prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1, nu duce lipsă de pretendenți.

Potrivit cancan.ro, Ștefan Lungu, prezentator la Antena 3 – așadar, de la același trust media, ar fi unul dintre ei. Cei doi au fost surprinși la o cafea în București, într-o discuție… prelungită.

Cine o curtează pe Iuliana Pepene | MyTex.ro
Cine o curtează pe Iuliana Pepene 10

Cine o curtează pe Iuliana Pepene. Ștefan Lungu a fost căsătorit, până la jumătatea anului 2017, cu o prezentatoare de la Antena 1. După divorț, Anca Lungu s-a retras din televiziune, stabilindu-se la Nisa. Pe Coasta de Azur, aceasta și-a refăcut viața cu un afacerist grec.

De asemenea, Ștefan Lungu a fost consilier al Elenei Udrea. A fost condamnat și el în Dosarul Gala Bute, la un an și șase luni de închisoare cu suspendare.

La rândul său, potrivit sursei citate, Iuliana Pepene, participantă la ultima ediție a reality-show-ului America Express, ar fi implicată într-o relație sentimentală cu un anume Alex, necunoscut în lumea modenă mioritică.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] momentul în care a aflat că este eliminată, Iuliana Pepene a declarat: „Pe mine nu m-a impactat vestea cât m-au impactat privirile celorlalți, care nu se […]

6 luni în urmă

[…] îmi mai simt mâinile, că mi se scurgea fața. Era oboseală și foame cronică”, a mai relatat Iuliana Pepene, conform sursei […]

Back to top button