Lifestyle

Cât costă o salată în restaurantul lui Dani Oțil

Dani Oțil se împarte între restaurantul său și cariera din televiziune. El are de mai mulți ani un local în zona Cartierului Francez, din București. Cancan.ro a publicat recent care sunt prețurile unor preparate din meniul restaurantului.

De pildă, cei care doresc să mănânce o salată „Grădina mea” la restaurantul lui Dani Oțil trebuie să plătească 29 de lei. Aceasta conține un mix de salată verde, roșii, castraveți, zucchini, mix de semințe și dressing. Cei care vor să mănânce o salată cu somon trebuie să scoată din buzunar 49 de lei.
Pe de altă parte, o salată cu creveți marinați costă 49 de lei. O salată tabouleh quinoa cu avocado este 44 de lei, potrivit aceleiași surse. Mai există și varianta de salată julien cu rață sau curcan, care costă 44 de lei.

O porție de 250 de grame cu brânză crocantă de capră este 38 de lei, iar porția de creveți picanți la tigaie, tot de 250 de grame, are prețul de 46 de lei.

Vezi și:

Ce reguli are Cătălin Scărlătescu în restaurantul lui


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 luna în urmă

Otilu nu e prost ca cere atatia bani. Prosti sunt aia care dau banii.

Matusa lui Barbu Gh
1 luna în urmă

Of, of! Pai conservele secuiesti cu cacat de urs pe care le cumpar pentrru Gigel si Raoke nu sunt asa de scumpe. Si le pot si reumple. La hazna. Ce le mai place, mai ales lui Gigel. Asa prost cum… Citeşte mai mult »

Back to top button