Lifestyle

Ce reguli are Cătălin Scărlătescu în restaurantul lui

Cătălin Scărlătescu și-a deschis restaurant și are mai multe reguli pentru angajații lui.

Angajații juratului de la „Chefi la cuțite” nu au un salariu stabilit de la început, iar pauza nu se ia așa cum sunt oamenii obișnuiți.

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică.

Nu mai ai voie la greșeli. La mine la restaurant nu există pauză. La mine la restaurant nu există fumat, la mine la restaurant nu există telefon mobil la personal. Flit, la revedere! Vreți pauză? Legal, trebuie să îi ții 9 ore la muncă și o oră pauză. Vă rog eu foarte mult să veniți la ora 16.00, toți, veniți și stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți afară ora de pauză. Și începeți cu o oră de pauză. După care intrați înăuntru și la revedere”, a declarat Cătălin Scărlătescu în podcastul „La Fileu’, conform Libertatea pentru femei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Ce reguli are Cătălin Scărlătescu în restaurantul lui […]

Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Of! Gigel al meu cam tot asa lucreaza. Pauza inainte, munca dupa. Adica mai exact se posteaza 9 ore langa cate o hazna si cand se umple intr-o ora o goleste. Deci aia e munca lui: 9 ore pauza, adica… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Dani Oțil se împarte între restaurantul său și cariera din televiziune. El are de mai mulți ani un local în zona Cartierului Francez, din București. Cancan.ro a publicat recent care sunt prețurile unor preparate din meniul restaurantului. […]

1 an în urmă

[…] duo-urile: Cătălin Bordea – Nelu Cortea, Andreea Antonescu – Andreea Bălan și Chef Cătălin Scărlătescu – Doina […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare