Lifestyle

BRAȘOV. Marian Godină nu mai are scăpare!

  • godina_226582.JPG
 

Poliţistul Marian Godină a relatat ieri cum a reușit să depisteze mașina cu care un șofer a provocat un accident la Coresi, în primele rânduri afirmând că, pentru aceasta, a ratat ieșirea în oraș cu iubita, ce oricum era deja plictisită de faptul că el stătea numai pe telefon, așteptând mesaje cu indicii de la utilizatorii Facebook.

Modul în care ea s-a comportat în situația aceasta, faptul că a trecut „testul” – a  înțeles că pasiunea lui pentru meseria de polițist nu-i dă tihnă pare să-l fi convins pe Marian Godină că este „aleasa”.

Polițistul a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu mâna iubitei pe care strălucește un inel de logodnă, anunţând astfel că urmează să se căsătorească, bineînțeles, tot cu o glumă.
«-Când te-nsori?
-Dacă m-ajută Dumnezeu, nici la anul!»
Am postat asta de câteva ori, atât anul trecut cât şi anul ăsta, dar pe vremea când scriam asta, nu ştiam că viaţa poate râde de tine dacă-i spui că ţi-ai făcut planuri.
Pentru mine, de azi înainte, vorbele de mai sus sunt istorie”, este mesajul postat de Marian Godină pe Facebook.

Destul de discret cu viaţa sa personală, Godină a postat recent fotografii alături de iubita sa, studentă la Facultatea de Filosofie din Bucureşti, dar originară din Brașov, unde a absolvit Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare