Lifestyle

Alin Gălățescu a slăbit 20 de kilograme într-o lună și jumătate / Cum a reușit

Alin Gălățescu a slăbit 20 de kilograme într-o lună și jumătate, ținând dieta Coman. Criticul de modă evită pâinea, dulciurile, dar și alte alimente.


„Am ținut o dietă. Se cheamă Coman. O chestie foarte simplă, naturală. Am reușit să scap de 20 de kilograme într-o lună și jumătate. Acum sunt pe palier, nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat”, a spus Alin Gălățescu, pentru  unica.


„Evit cartofii pe cât posibil, pâinea, cola, dulciurile, iar fructe până la 18.00 maxim. Trăind chestia asta, mi-am dat seama că nu este decât un lifestyle firesc. Dacă ne întoarcem la ceea ce înseamnă gourmetul francez, care îți dă niște bucățele foarte mici, lumea se întreabă dacă sunt zgârciți, dar noi nu percepem decât primele cinci îmbucături. Restul e mâncare, că mănânci fast-food sau gourmet e același lucru. Și atunci de ce să mâncăm, când nu mai simțim?! Facem o pauză o perioadă, după aceea mai mâncăm, ca să simțim. Chestia asta s-a transformat din ideea de slăbit, pentru că toate convergeau că ar fi cazul să slăbesc în primul rând medical, până la o transformare în lifestyle. Acum e cel mai firesc lucru, nu prea mă mai gândesc la vechiul sistem”, a mai spus Alin Gălățescu.


El a vorbit despre diete și cu chef Florin Dumitrescu, care îi este prieten bun.

„Am vorbit cu Florin Dumitrescu, cheful care mi-a făcut mie meniul la nuntă și un bun prieten, care mi-a spus că nu există o dietă în care să mănânci mult. Cine spune chestia asta face o glumă proastă. Trebuie să mănânci puțin, eventual să lași între mese o oră jumate – două. Problema e ca stomacul să nu se lărgească, pentru că atunci îți cere. În momentul în care îi dai puțin și îl lași, el digeră acel puțin. E o chestie elementară, de geometrie”, a adăugat criticul de modă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button