Expres

Soția lui Călin Donca – situație disperată / Ce a ajuns să facă

Soția lui Călin Donca – situație disperată.

Asta după ce afaceristul stabilit în Brașov a ajuns în arest – Detalii, AICI, AICI și AICI.

De la stilul de viață opulent, Orianda Donca a ajuns să se împrumute de la prieteni pentru a-i putea crește pe cei 5 copii. Asta pentru că procurorii DIICOT au blocat toate conturile bancare ale familiei. Dezvăluirea a fost făcută de avocatul Teodor Cârnaț.

Soția lui Călin Donca – situație disperată

„Am văzut chiar pe viu bunăstarea și armonia acestei familii. Despre acest caz, eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuie să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul ăla acasă și cum cei cinci copii trebuie să fie întreținuți, deoarece, chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Și trebuie să întreții copiii”, a declarat Teodor Cârnaț conform spynews.ro.

Avocatul în cauză a mai declarat pentru sursa citată: „Văd că autoritățile, prin ținerea și arestarea lui Călin Donca, au urmărit să-l discrediteze, să-l demotiveze, să-l scape de acei urmăritori care aveau încredere în el pe rețelele de socializare. Eu sunt de părere că autoritățile, înainte de a recurge la arest, trebuiau să vadă dacă astfel de componente de infracțiune corespund măsurii de arest preventiv sau dacă putea să fie lăsat în arest la domiciliu și ulterior să-și demonstreze vinovăția”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
9 luni în urmă

Intreb si eu de curios: angajarea nu e luata in calcul?

Back to top button