Expres

Ce spune un afacerist turc despre presupusa amantă a milionarului Călin Donca

Un afacerist turc (stabilit de aproximativ 15 ani în România) a vorbit pentru cancan.ro despre presupusa amantă a milionarului Călin Donca.
Ahmet Reyhan ar fi avut și el o relație cu tânăra. Amintim, Donca este în arest preventiv (vezi și: Milionarul Călin Donca rămâne în arest preventiv. Decizia de ultimă oră a Curții de Apel Brașov).


„Eu, cu fata asta, cu Beatrice, m-am cunoscut în noiembrie anul trecut în Loft, în București. Ea e din Suceava, nu e din București, iar în martie 2023 a venit în București și am început o relație. Am fost în vacanțe, în Turcia, doar că domnișoara a fost mai mult pe interes și m-am despărțit de ea prima dată în mai, dacă nu mă înșel.

Chiar după 1 mai din Mamaia pentru că era ciudățel comportamentul pe care l-a avut pe 1 mai la Loft. O lună, sau ceva de genul, am stat despărțiți și, după, un prieten comun, tot din Suceava, îmi spunea că îi e ei dor de mine și chestii din astea, apoi ne-am împăcat. Dacă nu mă înșel, când a fost ziua ei, în august, dar greu să spun data exactă, oricum are pe Instagramul ei postările fără mine, dar cu darurile pe care le-a primit de la mine, am fost în Mamaia, în Opera, și am simțit ceva ciudat la ea. A fost ziua ei, eu încercam s-o fac fericită pe ea, sute de trandafiri în cameră, șampanie, dar comportamentul ei era ciudățel. Și am presimțit că vorbise cu cineva.

După, când ne-am întors de la Mamaia, iar ne-am despărțit. Comportamentul ei nu-mi plăcea. Apoi ea tot încerca să mă caute pe mine, dar eu nu am mai vorbit cu ea foarte mult pentru că i-am zis că nu mă face fericit cu opulența din capul ei. Dacă observați în articolul pe care l-ați făcut dumneavoastră, îmbrăcămintea, cap coadă, era cumpărată de mine.


După aceea, eu trebuia să plec în Abu Dhabi, aveam o treabă, aveam masă în Loft la Black Party, dar n-am vrut să merg fiindcă aveam treabă în Abu Dhabi. N-am plecat și ea brusc nu-mi mai scria nimic. Din anturajul ăsta comun pe care-l avem, dacă n-am putut să plec în Abu Dhabi, am sunat și am anunțat că merg la masa mea din Loft.

Pentru că, inițial, era masa mea la care a venit și domnul Donca. Eu nu eram și am aflat de la prieteni. Totuși, încercând să vorbesc cu ea am fost în Suceava. Și ea îmi zicea că se înțelege bine cu Donca. Pe bune?! Zic «Acum ești cu un bărbat căsătorit, care are 5 copii și a dat declarații peste declarații că o iubește pe nevastă-sa și pe copii?» Și ea zicea că are afacere cu ei, nu știu ce”, a declarat Ahmet Reyhan, în exclusivitate pentru cancan.ro.

„Când a fost Călin Donca la un eveniment cu milionari în Fratelli, în Mamaia, de închiderea Loft-ului, ea a fost după el acolo. Nu m-a deranjat că a fost cu Donca fiindcă oricum știam și Călin umblă din floare în floare din câte știu eu. Dacă ea a văzut că eu n-o mai bag în seamă, a început să se dea la un prieten de-ai mei din Turcia și după 5 minute a început să-i trimită poze nud. E o domnișoară care citește cartea «Arta manipulării» și încearcă să-i facă pe bărbați. Cu Donca știu că a avut o relație scurtă pentru că, după ce s-a întors cu el de la mare, a doua zi, a început să-i scrie prietenului meu din Turcia. El, pentru că mă știe pe mine, imediat mi-a scris: «Băi, vezi că fata asta cu care ai fost tu a început să-mi scrie mie». Îmi trimitea screenshot-uri. 

Cu Donca… nu știu cu ce scop a fost. Sincer să fiu, domnișoara mi-a făcut viața un calvar. M-a făcut la creier, într-un fel. După am înțeles că ea se cunoștea cu Donca de mai multă vreme, dinainte să mă cunoască pe mine. A mai fost cu el. Ba chiar am fost peste ea în Suceava și am prins-o și cu alți bărbați”, a mai spus Ahmet Reyhan, pentru sursa citată – continuare aici.

Vezi și: „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția”/ Ce spun vecinii despre milionarul brașovean Călin Donca


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button