Expres

Mesaj de rămas-bun la Tribunalul Brașov

Mesaj de rămas-bun la Tribunalul Brașov. „Din data de 10.02.2023 nu voi mai îndeplini atribuțiile de purtător de cuvânt al Tribunalului Brașov și de conducător al Biroului de Informare și Relații Publice din cadrul acestei instituții. Vă mulțumesc pentru colaborare și vă asigur de întreaga mea apreciere pentru activitatea pe care o desfășurați în scopul informării corecte a opiniei publice”, este mesajul de rămas-bun semnat de președintele Tribunalului Brașov, judecător Cristina Gabriela Ciolacu.


Conform clujust.ro, în ianuarie a.c., Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerilor privind „eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător CIOLACU CRISTINA GABRIELA, preşedinte al Tribunalului Braşov”. și „eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei MEROIU GEORGIANA-ANCA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Braşov”.

Vezi și:

Pensionare și la PCA Brașov

Încă două judecătoare din Brașov ies la pensie

Încă un judecător brașovean iese la pensie

Încă trei magistrați brașoveni ies la pensie

Pensionare la Tribunalul Brașov, de la 1 Decembrie

Pensionare și la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
9 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

De ce cenzurați? SUPĂRĂ ADEVĂRUL? Cîți ani au cățelele? Cu ce pensii au ieșit??? Și, ca să vă mai stric ziua cu ceva, la C.N.A.I.R. se măresc salariile și se înmulțește personalul!!! Da, da, dar populimea poate să zacă liniștită,… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 an în urmă de către Barbu Gh.
coco
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Numai un frustrat idiot poate sa vorbeasca asa despre o persoana in general si o femeie in special… pacat ca ziarul permite unor persoane, ca acest refulat, sa isi exteriorizeze dejectiile pe site. Rusine MyTex.

Barbu Gh.
Răspunde la  coco
1 an în urmă

coconete, laudă-le tu, dacă atât te duce mintea și ăsta-ți e caracterul. Faptul că sunt femei aia nu înseamnă că nu sunt corupte, sau că nu au pensii speciale. Uite că oamenii normali nu îi/le suportă pe „speciali”/„speciale” și s-au… Citeşte mai mult »

coco
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Eu incepusem sa cred ca tu esti un fost special, care din diferite motive, ai fost dat afara din vreun sistem si ai ramas fara pensie speciala… Oricum asta nu justifica limbajul pe care il folosesti. Si nu, nu am… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 an în urmă de către coco
Barbu Gh.
Răspunde la  coco
1 an în urmă

Rolul limbajului este tocmai acela de a reda realitatea. Când mizeria umană dă pe dinafară, nu poți să folosești un limbaj academic. Nu, nu, folosești un limbaj mai… „colorat”. Numa’ bine.

coco
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Nu cred ca se compune o expresie de erudit prin folosirea cuvintelor “catea” si femeie” in acelasi context! O persoana cu educatie stie sa foloseasca cuvinte prin care sa-si exprime nemultumirea fara sa jigneasca.

Ultima modificare a 1 an în urmă de către coco
Barbu Gh.
Răspunde la  coco
1 an în urmă

Ho,ho, ho… Uite aici asocieri cățea-femeie: macovei, kioveși, țurcan, gorghiu, udrea… Să mai scriu? Mai scriu: mahler, moldovan, bularca, mihăilă, scutea… Faptul că o ființă este de genul feminin nu înseamnă că trebuie să mințim cu privire la caracterul său.… Citeşte mai mult »

jonelul
1 an în urmă

Intrebarea este cu totul alta: sunt aceste doamne cu constiinta curata ca au indeplinit actul de justitie in mod cinstit si corect ? Daca intrebati 20 milioane de oameni, 99,999% va vor spune ca NU ! Concluzia o trageti voi.

1 an în urmă

[…] Vezi și: Mesaj de rămas-bun la Tribunalul Brașov […]

Back to top button