Expres

Pensionare și la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov

Pensionare și la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov, după ce două judecătoare din Brașov au fost eliberate din funcție, recent. A venit rândul procurorului Adriana-Claudia Pampu-Romanescu să fie eliberată din funcție. Aceasta va ieși la pensie oficial de mâine.


Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul „privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov a doamnei Adriana-Claudia Pampu-Romanescu, în prezent inspector judiciar în cadrul Inspecției Judiciare – pensionare, la data de 1 noiembrie 2022″, se arată pe site-ul presidency.ro.

Amintim că, recent președintele României, a semnat decretele privind eliberarea din funcție a judecătoarelor Anda Valeria Sîmpetru și Cornelia Iacob. Una activa la Judecătoria Brașov. Cealaltă activa la Tribunalul Brașov. Ambele judecătoare au fost eliberate din funcție deoarece au ieșit la pensie.

Vezi și:

Judecătoare eliberate din funcție, la Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Cei tineri, care pot, să fugă, naibii, din țara asta prăpădită. Asta ca să nu muncească toată viața lor pentru scârbele nenorocite ca asta care s-a „pensionat”.

CÂȚI ANI AVEA, HAITA!?

1 an în urmă

[…] Vezi și:Pensionare și la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov […]

11 luni în urmă

[…] Pensionare și la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov […]

9 luni în urmă

[…] Pensionare și la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov […]

Back to top button