Expres

Încă trei magistrați brașoveni ies la pensie

Încă trei magistrați brașoveni ies la pensie. Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat ieri zeci de decrete privind eliberarea din funcție a unor magistrați, ca urmare a pensionării. Printre aceștia se numără un procuror și doi judecători brașoveni. Cei trei vor ieși la pensie în această lună.

Iată decretele privindu-i pe cei trei:

-Decret privind eliberarea din funcția de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov, procuror șef Secție judiciară, a doamnei Andreea Manuela Benedek – pensionare, la data de 12 decembrie 2022;
-Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Brașov a doamnei Simona Mihaela Franguloiu, detașată la Consiliul Superior al Magistraturii – pensionare, la data de 30 decembrie 2022;
-Decret privind eliberarea din funcția de judecător a doamnei Nicoleta-Margareta Țînţ, președintele Curții de Apel Brașov, membru al Consiliului Superior al Magistraturii – pensionare, la data de 31 decembrie 2022.

Datele au fost preluate de pe presidency.ro, unde găsiți lista completă cu decretele semnate ieri.

Amintim că, în ultimele săptămâni, au ieșit la pensie și alți magistrați brașoveni.

Vezi și:

Pensionare la Tribunalul Brașov, de la 1 Decembrie

Pensionare și la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov

Judecătoare eliberate din funcție, la Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Idiotul planetei, sasalau cretin cu adevarat, a mai semnat zeci de pensionari frauduloase. ASTA ESTE TARA BATJOCURII UNDE HOLERA GALBENA, INVENTATOAREA PENSIILOR SPECIALE, SI CU CIUMA ROSIE ISI RASPLATESC COLABORATORII CU PENSII SPECIALE. CELE MAI BUNE EXEMPLE LE AVEM ZHIAR… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Încă trei magistrați brașoveni ies la pensie […]

1 an în urmă

[…] Încă trei magistrați brașoveni ies la pensie […]

Back to top button