Expres

Jurnalista Anca Alexandrescu (Realitatea TV), despre greva profesorilor

Jurnalista Anca Alexandrescu (Realitatea TV) a comentat, în stilu-i caracteristic, despre greva din învățământ, făcând trimitere la cuplul prezidențial – întâii profesori ai României.

„S-au ajuns profesorii! Primii profesori ai țării! Carmen și Klaus! Între două plimbări cu avionul privat la brațul profesoarei cu genți de mii de euro, desigur, nu din salariul de 3.400 de lei, ci probabil din chiriile caselor din dotare, urlă la profesori că ar trebui să înceteze greva. Cică au primit tot ce au cerut! Da, există și profesori fericiți, pentru care e o lume minunată! Chiar totul este roz, așa precum costumul cu umerii goi purtat de profa de engleză în Germania. În fapt, profesorii au primit doar bătaie de joc. Aud că unii părinți protestează împotriva profesorilor. Aș fi vrut să îi văd că protestează și când copiilor lor li s-a luat dreptul de a face școală în pandemie. Pentru că așa a decis Iohannis! Sau să protesteze când educația a primit aproape jumătate din cât ar fi trebuit conform legii. Dar, sigur, oamenii nu sunt «solidari» decât atunci când îi arde pe ei… Eu mă încăpățânez să-i susțin pe profesori. Și nu, nu cred sub nici o formă că profesorii acționează la comanda AUR sau a altcuiva ca să se amâne rotativa”, a relatat jurnalista Anca Alexandrescu (Realitatea TV) pe pagina sa de Facebook.

Noutăți privind greva generală din învățământ puteți citi AICI și AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
10 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 luni în urmă

Alta care susține analfabetismul funcțional. Toată prostimea plânge de grija ălora din învățământ dar nimeni nu vede procentajul uriaș, ȘI ÎN CREȘTERE, de analfabeți funcțional pe care aceștia îl dau țării. Nimeni nu s-a dat de ceasul morții că în… Citeşte mai mult »

Renate
Răspunde la  Barbu Gh.
3 luni în urmă

În plandemie, au stat acasă pentru că așa a fost ordinul de la Bruxelles, știe toată plebea că ursula conduce rromania. Conducătorii nostri trădători, stau in genunchi. Într-adevăr, oamenii sunt mult mai slab pregătiți decât în comunism, în toate domeniile… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Renate
3 luni în urmă

Septelul haurist s-a dezlanuit la comentarii. Pazea!

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
3 luni în urmă

Boschete, ce treabă ai tu cu școala, cu învățământul? Tu ești priceput la rahații de câine, cu dozele, botnițele și racheții.
Cum mai stai cu dozele, aurolacule? Ești la zi cu ele?

Satul de prosti
Răspunde la  Barbu Gh.
3 luni în urmă

Știi soarta celor ca tine în anii 30 de final? RIP AH

Barbu Gh.
Răspunde la  Satul de prosti
3 luni în urmă

Nu te mai uita în oglindă dacă ești sătul.

Satul de prosti
Răspunde la  Barbu Gh.
3 luni în urmă

Ma minunez cum excremente ca tine mai trăiesc!!!

Barbu Gh.
Răspunde la  Satul de prosti
3 luni în urmă

Dejecție, de ăștia ca tine societatea scapă trăgând apa.

3 luni în urmă

[…] și PĂREREA jurnalistei Anca Alexandrescu pe subiectul grevei din […]

3 luni în urmă

[…] Anca Alexandrescu, către guvernanți: „Sunteți praf și pulbere”. […]

Back to top button