Expres

Designerul brașovean Stephan Pelger va fi incinerat

Stephan Pelger va fi incinerat, la cererea mamei sale, care este internată într-un azil din Germania. Tania Budi, prietenă apropiată a designerului brașovean, a spus că mama lui vrea ca el să fie incinerat, iar cenușa să fie dusă în Germania.

„Ne-am gândit și vorbim despre lucrurile astea încontinuu. Mama lui a aflat vestea, fiind în metastază în azil, au sedat-o înainte să îi dea vestea. Doamna a ales să îl incinereze. Nu se știe încă când și cum. Vom dezbate cu prietenii. În primul rând, din cauza durerii, comunicarea dintre noi e destul de grea. Sunt mulți oameni care se mobilizează. Incinerarea va avea loc în România”, a declarat Tania Buni, în exclusivitate pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Cei doi au vorbit cu câteva zile înainte ca acesta să se stingă din viață. „Acum 10 zile. Îmi place să respect memoria unui om, mai ales a lui. Încă nu am trecut peste șocul veștii. Acum 10 zile era bine. Să știi că nu suntem puțini cei care de mulți ani îl sprijinim emoțional, financiar”, a spus ea.
Și Adina Buzatu a oferit declarații despre felul în care apropiații își vor lua rămas-bun de la Stephan Pelger.

„O să fie totul anunțat la un moment dat. Se fac procedurile legale, apropo de documente, împuterniciri. Nu se știe exact acum. E un grup de prieteni ce fac aceste pregătiri. Va fi o ceremonie mare, cu mulți prieteni, așa cum îi plăcea lui. Va fi îmbrăcat frumos, cu flori, așa cum și-ar fi dorit”, a declarat Adina Buzatu.

Stephan Pelger avea 43 de ani și era unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România. El a fost găsit fără viață în locuința sa din București (unde avea și atelierul), în data de 8 iunie. Acesta s-ar fi sinucis. Stephan Pelger declarase că suferă de depresie de mai mulți ani și că ajunsese dependent de pastile.

Vezi și:

Dan Capatos, după moartea designerului brașovean Stephan Pelger: „Am un soi de ciudă, o ciudă pe mine, pe noi, pe el. Nu este un om care…”

Dana Săvuică, după decesul designerului brașovean Stephan Pelger: „Eu nu cred că s-ar fi sinucis, nu cred asta”

Designerul brașovean Stephan Pelger a murit la 43 de ani


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Designerul brașovean Stephan Pelger va fi incinerat […]

Back to top button