Expres

Dan Capatos, după moartea designerului brașovean Stephan Pelger: „Am un soi de ciudă, o ciudă pe mine, pe noi, pe el. Nu este un om care…”

Afectat de moartea – pare-se prin sinucidere – a designerului brașovean Stephan Pelger, Dan Capatos a transmis un mesaj emoționant, aseară, în emisiunea sa, Xtra Night Show. 

Prezentatorul TV a fost un prieten apropiat de el și a luat parte la încercarea lui de a-și vindeca problemele cu depresia și cu substanțele interzise.


„N-ar fi foarte multe de spus. Îmi va fi foarte greu să vorbesc în această seară. Este una din acele seri prin care am mai trecut, din păcate. Am un soi de ciudă, o ciudă pe mine, pe noi, pe el. Nu este un om care a dispărut ducându-se cu toată puterea în zid. Este un om care și-a conștientizat problemele și care a ales să vorbească deschis despre ele. Lupta cu toată forța și îmi este ciudă că a abondonat această luptă”, a declarat Dan Capatos, la Xtra Night Show, conform spynews.ro.


Iată ce a declarat și Cătălin Botezatu, de asemenea prieten al lui Stephan:

„Știam că lua foarte multe medicamente, foarte multe antidepresive, lua cu pumnul efectiv. Dar în același timp încerca să-și revină. Uite, în urmă cu două sau trei săptămâni nu mai știu exact, era foarte happy, a mers la doctor Felix pentru a-și face un nou implant de păr, dădea semne că-și revine.


E adevărat că el avea multe probleme cu mama, care era bolnavă. Avea probleme și cu business-ul și înainte și mai ales după pandemie când toată lumea fashion-ului a avut de suferit, pe el l-a lovit mult mai tare. Dar astea nu sunt lucruri care să te facă să mergi către un astfel de gest”.

Vezi și:

Dana Săvuică, după decesul designerului brașovean Stephan Pelger: „Eu nu cred că s-ar fi sinucis, nu cred asta”

Designerul brașovean Stephan Pelger a murit la 43 de ani


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Dan Capatos, după moartea designerului brașovean Stephan Pelger: „Am un soi de ciudă, o ciudă … […]

3 luni în urmă

[…] Dan Capatos, după moartea designerului brașovean Stephan Pelger: „Am un soi de ciudă, o ciudă … […]

Back to top button