Lifestyle

Dana Săvuică, după decesul designerului brașovean Stephan Pelger: „Eu nu cred că s-ar fi sinucis, nu cred asta”

Decesul la doar 43 de ani al designerului brașovean Stephan Pelger i-a șocat pe apropiații săi, printre care se numără și Dana Săvuică. Aceasta a declarat că nu crede informația că el s-a sinucis.

„Sunt șocată, n-am cuvinte. Eram prieteni. Eu știam că totul era okay. Recent am fost în Bali și am purtat o rochie din colecția lui și l-am tăguit, iar el mi i-a trimis inimioare. Mi-a dat o rochie și la Concertul ABBA, de anul trecut, de la Londra. Ne vizitam, eram prieteni. Nu foarte apropiați, nu mergem la petreceri împreună, dar mergeam la el și îmi alegeam haine.

E clar că s-a întâmplat ceva, să așteptăm să vedem ce spun medicii legiști. Eu nu cred că s-ar fi sinucis, nu cred asta. Era plin de viață, avea o efervescență artistică și umană… Și, în general, nu-mi place să fac speculații. Îmi închipui ce este acum în sufletul mamei lui, el o iubea enorm, era extrem de atașat de ea, n-avea cum să se sinucidă, pentru că el trăia și pentru mama lui, care are nevoi speciale și avea grijă de ea, nu știu ce s-a întâmplat.

Îmi pare rău că acum sunt în Grecia, lucrez, mă întorc de-abia marțea viitoare, aș fi vrut să fiu alături de familia lui”, a declarat Dana Savuică, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Mama lui Răzvan Ciobanu – coleg de breaslă al lui Stephan Pelger, care a murit în 2019, neștiindu-se concret dacă s-a sinucis sau a suferit un accident rutier – a reacționat, de asemenea, pentru Playtech Știri. Elena Ciobanu a explicat că nu l-a cunoscut pe Stephan Pelger, însă a ținut să transmită condoleanțe membrilor îndurerați ai familiei designerului de modă.

„Nu-l cunoșteam, Răzvan n-a venit niciodată cu el în vizită pe la noi. Dumnezeu să-l ierte, era tânăr! Condoleanțe familiei!”, este mesajul ei.

Vezi și:

Designerul brașovean Stephan Pelger a murit la 43 de ani

Brașoveanul Stephan Pelger, experiență traumatizantă! „11 ore nu mai am niciun fel de memorie, m-am trezit într-un portbagaj”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Dana Săvuică, după decesul designerului brașovean Stephan Pelger: „Eu nu cred că s-ar fi sinu… […]

3 luni în urmă

[…] Dana Săvuică, după decesul designerului brașovean Stephan Pelger: „Eu nu cred că s-ar fi sinu… […]

3 luni în urmă

[…] Dana Săvuică, după decesul designerului brașovean Stephan Pelger: „Eu nu cred că s-ar fi sinu… […]

Back to top button