Expres

Cum poți obține un bilet gratis la UNTOLD

Cum poți obține un bilet gratis la UNTOLD
Dacă susții Bacalaureatul în acest an și vei obține nota 10 vei primi în acest an acces gratuit la festivalul UNTOLD, conform unui comunicat al organizatorilor.

Creatorii UNTOLD sunt alături de elevii de 10 ai României într-o nouă iniţiativă „Bac de 10″, cea mai longevivă campanie de încurajare a performanţei prin educaţie. Performanţa elevilor de 10 va fi recompensată cu experienţe memorabile şi anul acesta, cei care obţin 10 la examenul de Bacalaureat sunt recompensaţi cu abonament General Access pentru cele patru zile de UNTOLD”, conform unui comunicat trimis, miercuri, de organizatorii festivalului.

În ultimii 9 ani, organizatorii UNTOLD au oferit acces gratuit pentru peste 1.500 de absolvenţi de nota 10.
Suntem mândri să lansăm a 10-a ediţie a campaniei Bac de 10, este cadoul nostru pentru toţi elevii de liceu care au demonstrat excelenţă şi determinare pe parcursul celor patru ani de studiu. Prin această iniţiativă, dorim să recompensăm motivaţia şi performanţa elevilor care au obţinut nota 10 la examenul de bacalaureat. În fiecare an oferim acestor tineri excepţionali oportunitatea de a experimenta universul magic al festivalului UNTOLD. Sperăm ca şi în acest an să avem alături de noi cât mai mulţi elevi de 10, pentru a sărbători împreună reuşitele lor remarcabile şi pentru a-i inspira să viseze”, declară Edy Chereji, cofondator UNTOLD Universe.
Elevii cu 10 la BAC vor putea ridica brăţara de acces în festival în baza unei dovezi (foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc.), din zona de „Acreditări”, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca începând cu prima zi a festivalului UNTOLD.

Dar, chiar dacă nu ai luat 10 la BAC, organizatorii UNTOLD au transmis că toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentele la festival cu discount de 40 de euro.

Toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentele la festivalul UNTOLD un preţ special, cu discount de 40 de euro până pe data de 30 iulie”, se mai arată în comunicat.
Absolvenţii care doresc să fie răsplătiţi pentru performanţa lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând acest link.

În acest an, festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 8-11 august, în Cluj-Napoca. La ediția 2024 u fost confirmaţi cei mai mari artişti şi DJ ai lumii: Sam Smith, Swedish House Mafia, Lenny Kravitz, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan, Solomun, Carl Cox, Fisher, Martin Garrix, Zerb, dar şi mulţi alţii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
1 luna în urmă

Scuzati indiscretia tov.Chereji,dar anu’ asta nu mai merge cu pliculetul ? Nu ala 10×15,ma ! Ala cu 5 g.Pardon,7.(vorba lui Cheloo)

Back to top button