Expres

Cine va fi directorul Aeroportului Brașov?

Cine va fi directorul Aeroportului Brașov?

Consilierul județean USR Ovidiu Paraschivescu a revenit pe această temă. El a precizat: „Nici o vorbă despre concursul pentru postul de director al Aeroportului Ghimbav, deși mai sunt câteva zile până se încheie perioada de înscriere. O fi Brașovul județul marilor proiecte , dar este și județul micilor concursuri pentru funcții publice”.

Cine va fi directorul Aeroportului Brașov?

Ovidiu Paraschivescu a mai relatat: „Zilele trecute au fost aduși toți directorii de aeroporturi din țară la Brașov. Nici cu această ocazie nu l-am auzit pe domnul președinte al Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, să anunțe public că în aceste zile căutăm oameni competenți pentru această poziție. Este un mister pentru mine. Nu înțeleg cum poți să evidențiezi non-stop orice mic progres, dar să nu vrei să-ți cauți fix oameni competenți în mod public, transparent”.

Politicianul USR-ist a concluzionat: „Pe 16 februarie se va închide perioada de aplicare. Vom rămâne doar cu cei care află «pe surse» despre acest concurs”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Cine va fi? OMUL CRONCANULUI, CE NAIBA. Doar nu credeți că va exista un concurs corect.

Willy
1 an în urmă

Iarasi a scapat latraul putinist barbughe cu copita pe tastatura?

Gigi Duru
1 an în urmă

Cum cine? Ăla care are pilele mai bune

Back to top button