Expres

„Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav are nevoie de cei mai buni angajaţi!”

„Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav are nevoie de cei mai buni angajaţi!”. Este titlul sub care Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a anunțat concursul de angajare la Aeroport. Prima selecție de personal organizată chiar de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA (detalii aici).
Până acum au fost angajări făcute de către ROMATSA.

„Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav are nevoie de cei mai buni angajaţi!”. Adrian Veștea și-a încheiat scurtul anunț de pe site-ul propriu, adrianvestea.ro, cu o urare: „Mult succes tuturor candidaţilor!”

CJ a anunțat în octombrie 2022 că pentru Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA a fost întocmită o propunere de organigramă formată dintr-un total de 67 de posturi.
Conform sursei citate, aceste posturi reprezintă aproximativ o treime din totalul persoanelor care vor lucra în perimetrul Aeroportului; celelalte posturi se vor regăsi în organigrame şi vor fi scoase la concurs de instituţiile publice cu atribuţii în domeniul transportului aerian, precum şi de operatorii privaţi care vor derula activități economice în zona din cadrul Terminalului și în amplasamentul Aeroportului Internaţional Brașov-Ghimbav.

Totodată, Vama, Poliţia de Frontieră şi SRI vor veni cu angajaţi din structurile lor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Gigi Duru
1 an în urmă

Aerogara mai bine zis…mai are de mâncat până să ajungă aeroport.

Raoke
1 an în urmă

Cei mai „buni” angajati ca la Otopeni? Acolo unde sunt numai famiglii, famiglii?

Willy
1 an în urmă

Poate il remarca si pe latraul putinist raokgey/barbughey. E mai mult decat necesar un slugoi cu talentele lui care sa latre acolo toata ziua si sa sperie pasarile, sobolanii si restul cotarlelor care ar putea afecta pista si aterizarile.

Back to top button