Expres

ROMATSA face angajări la Aeroportul Brașov

ROMATSA face angajări la Aeroportul Brașov. Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian – ROMATSA organizează în perioada 24 – 25 noiembrie, începând cu ora 9:30, concursul pentru ocuparea mai multor posturi care vor deservi Aeroportul Internațional Brașov.

Administratia Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA R.A. – D.S.N.A.R. Arad, cu sediul în Arad, Str. Henri Coandă, nr. 29, organizează în perioada 24 – 25 noiembrie 2022, începând cu ora 9:30, concursul pentru ocuparea următoarelor posturi:

două posturi de Inginer diplomat PNA/CNS stagiar la Secția PNA/CNS – Atelier PNA/CNS
Activitate Terminală – Amplasament Brașov;

trei posturi de Tehnician PNA/CNS stagiar la Secția PNA/CNS – Atelier PNA/CNS Activitate
Terminală – Amplasament Brașov.
Concursul se va desfășura la sediul Consiliului Județean Brașov.
Înscrierile la concurs se fac prin transmiterea prin e-mail a dosarului de înscriere, până la data de 21 noiembrie 2022, ora 15:00, la adresele maria.szkokan@romatsa.ro și marius.lucaciu@romatsa.ro.
Toate informațiile și detaliile suplimentare privind descrierea posturilor, condiţiile de participare la concurs, tipul probelor de concurs etc., sunt disponibile pe site-ul www.romatsa.ro la secțiunea Carieră. Sau pot fi obținute sunând la numărul de telefon 0257/255162.
ROMATSA precizează că în limbajul de specialitate PNA/CNS înseamnă Protecţia Navigaţiei Aeriene/ Comunicaţii, Navigaţie, Supraveghere.

Acestea sunt primele angajări care se fac de către ROMATSA. Și Consiliul Județean va face propriile angajări, ca și alte instituții.

CJ a anunțat recent că pentru Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA a fost întocmită o propunere de organigramă formată dintr-un total de 67 de posturi.
Conform sursei citate, aceste posturi reprezintă aproximativ o treime din totalul persoanelor care vor lucra în perimetrul Aeroportului; celelalte posturi se vor regăsi în organigrame şi vor fi scoase la concurs de instituţiile publice cu atribuţii în domeniul transportului aerian, precum şi de operatorii privaţi care vor derula activități economice în zona din cadrul Terminalului și în amplasamentul Aeroportului Internaţional Brașov-Ghimbav.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Română a Serviciilor de Trafic Aerian RA ROMATSA RA prelungeşte termenul de înscriere la concursul de angajare pentru Aeroportul Braşov. De asemenea, schimbă condițiile de […]

8 luni în urmă

[…] „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav are nevoie de cei mai buni angajaţi!”. Este titlul sub care Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a anunțat concursul de angajare la Aeroport. Prima selecție de personal organizată chiar de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”… Citeşte mai mult »

Citeşte şi...
Close
Back to top button