Sport

Lovitură pentru Laszlo Dioszegi – un sponsor important se retrage / Pleacă din România

Lovitură pentru Laszlo Dioszegi.

Șeful grupării Sepsi Sf. Gheorghe este presat nu numai din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare obținute de echipa de fotbal în acest sezon de Superligă și Cupa României – Detalii, AICI.

„Am fost a treia oară în Europa, se aude că la Sfântu Gheorghe lucrurile sunt normale, iar jucătorii vin cu pretenţii. Trebuie să creşti salariile cu 1.000 de euro”, a declarat Dioszegi la Sport Total FM.

Lovitură pentru Laszlo Dioszegi

El a precizat că sunt oareșce probleme de buget la clubul covăsnean, dezvăluind că OTP Bank se retrage din România și nu o va mai sponsoriza pe Sepsi: „Slavă Domnului că n-am avut un contract mare cu OTP. Am primit circa 75.000 de euro pe an. Undeva cam suma asta ne va lipsi anul viitor”.

Pentru sursa citată, Dioszegi a punctat că la OTP Ungaria nu sunt probleme financiare, doar la OTP România: „Vor să vândă banca. Va veni un cumpărător pe care nu ştiu dacă o să putem să-l numim şi sponsorul nostru, depinde de ce bancă va cumpăra”. 

Totodată, Laszlo Dioszegi a dezvăluit că este în negocieri cu o firmă din București, dornică să o sponsorizeze pe Sepsi Sf. Gheorghe: „Nu este o sumă mare, undeva cam pe la 30.000 de euro, dar pe noi ne ajută orice finanțare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Lovitură pentru Laszlo Dioszegi – un sponsor important se retrage / Pleacă din România […]

Willy
5 luni în urmă

Deci stirea este ca am scapat de OTP.

5 luni în urmă

[…] știe, Dioszegi îi impusese lui „Ciobi” să acumuleze 4 puncte din ultimele 2 meciuri pentru a-l menține în […]

5 luni în urmă

[…] Laszlo Dioszegi – premiat în Ungaria. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare