Economic

Flanco – ce investiție la Brașov!

Flanco – ce investiție la Brașov!

Flanco, printre cei mai mari retaileri de produse IT&C, electronice și electrocasnice din România, este controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu – președinte executiv eMAG. Celălalt acționar, Dragoș Sîrbu, are 5% din acțiuni.

Flanco – ce investiție la Brașov!

„Am cumpărat primele două terenuri în orașele Botoșani și Brașov, cu suprafețe de 5.000 metri pătrați, unde ne propunem să facem investiții de tip greenfield, structuri comerciale care să respecte total ceea ce ne dorim de la un magazin sub marca noastră. Vorbim despre un concept de magazin cu o suprafață comercială de 1.500 metri pătrați, eficient energetic și operațional, adaptat necesităților noastre și ale clienților care ne vizitează, dar și cerințelor de sustenabilitate”, a declarat Sîrbu, conform Profit.ro.

„Urmărim să ne extindem rețeaua în întreaga țară, țintind atât orașe mici, cât și mari, centre comerciale noi și vechi, parcuri de retail, dar și magazine stradale. Spre deosebire de anii trecuți, însă, suntem de acum înainte atenți și la oportunitățile de achiziție. Proiectele de dezvoltare Flanco încep, astfel, să vizeze noi arii de interes, prin achiziția de terenuri sau construcții cu destinație comercială. Urmărim oportunități similare în toate orașele mari și medii din România”, a spus directorul general al retailerului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button