Politic

Exclusivitate – George Scripcaru, despre candidatura la Primăria Braşov

Exclusivitate – George Scripcaru, despre candidatura la Primăria Braşov.

În spaţiul public se vehiculează, tot mai intens în ultima perioadă, că George Scripcaru ar candida în acest an la Primăria Braşov, posibil și cu susținere PSD. Chiar Adrian Veștea a spus, nu demult, că Scripcaru este luat în calcul de PNL în acest sens, totul urmând a se decide într-o „competiție internă”, de partid.

Pentru MyTEX, fostul edil, înfrânt de Allen Coliban la alegerile din urmă cu 4 ani, a precizat însă că nu se gândeşte în acest moment să revină la Primăria Braşov.

Exclusivitate – George Scripcaru, despre candidatura la Primăria Braşov

„Sunt doar păreri. Eu sunt o persoană inactivă din punct de vedere politic. Sunt puţin rupt de lucrurile astea. Am alte priorităţi în acest moment, alte proiecte pe plan personal. Sunt alţii preocupaţi de aceste lucruri, să îi lăsăm pe ei”, a declarat George Scripcaru pentru MyTEX.

Despre faptul că unele proiecte demarate în timpul mandatului său au fost finalizate și „raportate” ca realizări de către Allen Coliban, Scripcaru a precizat: „Ce pot sa fac eu? Fiecare se laudă cu ce poate. Dreptul la a se lăuda este al fiecăruia. Nu am ce să le spun eu, să se laude în continuare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
8 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
25 zile în urmă

MOLDOGOTUL PENAL ARE UN LOC REZERVAT NUMAI PENTRU EL: LA CODLEA! În penitenciar! Viețaș!

Miky
25 zile în urmă

A fost cel mai bun primar pe care l-a avut Brasovul vreodata. A modernizat si fluidizat circulatia. A facut orasul mai frumos.
Ar trebui sa candideze.

Brai
Răspunde la  Miky
25 zile în urmă

Cunosti tu istoria primarilor Brașovului!? Vai de mămăliga ta!

Alex
Răspunde la  Brai
25 zile în urmă

Scripcaru ți-a scos orașul din noroaie, ti-a turnat asfalt și nu doar în preajma alegerilor ca și coliban ( cu c mic). Cand coliban doar se lauda cu proiectele lui Scripcaru de mult pe hârtie. Și ce treaba are istoria… Citeşte mai mult »

Brai
Răspunde la  Alex
25 zile în urmă

Brașovul are istorie de 500 de ani. Cati primari a avut în 500 de ani Brașovul? Scripcari mi-a desfiintat zona verde sa facă parcări, zona verde de intimitate! Scripcaru a turnat asfalt din banii lui? Slugoi ce esi la Scripcaru… Citeşte mai mult »

Brai
Răspunde la  Alex
25 zile în urmă

Brașovul era acum 500 de ani cel mai mare oraș din Transilvania, chiar dacă nu avea nici 15.000 de locuitori.

Alex
25 zile în urmă

După ce ați dat deoparte un primar gospodar și ați adus la cârmă un bufon cu diplome de 10 inventate, primarul internetului care apare online doar pe rețele de socializare si in rest sta ascuns ca șobolanul, care nu vede… Citeşte mai mult »

mariana
25 zile în urmă

Scripcarul și-a făcut treaba la primărie foarte bineacuma ii rândul actualului primar sa-si arate competențele, eu îl votez încă o dată pa Coliba.

Back to top button