Economic

Daniela Crudu – controlată de ANAF

Daniela Crudu – controlată de ANAF

Fosta asistentă „păcătoasă” de la Antena 1 prestează, cu succes, pe platforma pentru adulți OnlyFans. Și-a stabilit un abonament lunar de 20 de euro. „Cruduța” s-a mutat la Helsingborg, alături de sora sa, „filmând” din Suedia.

Cu toate acestea, nu a scăpat de… ANAF. Potrivit HotNews, ANAF verifică și persoanele care obțin venituri de pe OnlyFans, fiindu-le stabilite decizii de impunere. Conform unor surse din instituție, acestea s-au conformat.

Poate și din această cauză Daniela Crudu și-a scos la vânzare apartamentul pe care-l deține în București…

Se știe, de curând, fiscul a început controale și în zona influencerilor, având un departament special pentru mediul online.

Potrivit surselor din ANAF, în prezent sunt controlați 128 de influenceri, iar pentru 58 dintre ei s-au emis deja decizii de impunere, pentru suma totală de 6,5 milioane de lei, bani nedeclarați.

Multe „vedete” din peisajul monden românesc au activitate pe OnlyFans, ultima intrată fiind Simona Trașcă – Pamela de România.

Daniela Crudu – controlată de ANAF


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Si? Multumit anaful dupa control? Mai corespunde Cruduta? Nu s-a expirat?

Back to top button