Lifestyle

Daniela Crudu, ECONOMII cu OnlyFans…

Atât Danielei Crudu, cât și surorii sale le merge bine, din punct de vedere financiar, de când și-au deschis conturi pe platforma pentru adulți OnlyFans. 

În plus, Cruduța este bucuroasă, pentru că ține legătura aproape zilnic (și) cu tatăl ei.

„Semăn cu tata, e așa fericit de când fac OnlyFans. Vreau să zic că în fiecare zi mă sună cu Video Call să mă întrebe ce am mai postat. El care înainte nici nu mă suna, rar. Îi place maxim, îi place și de mine, și de sora mea mult de tot. Și ne susține, și mama la fel. Au zis că, până acum, dădeam pozele pe gratis tuturor și câte am făcut pe la televizor de astea și pe reviste pe 3 lei… acum măcar vin roadele”, a relatat Daniela Crudu pentru Cancan.ro.

Pentru sursa citată, cea care a avut, la un moment dat, legături și cu afaceristul brașovean Ioan Neculaie a precizat: „Am cheltuit foarte mulți bani pe distracții, îți dai seama, că eu sunt mână largă… Dacă vreau să mă distrez, mă distrez. Și nu am nici un ban strâns până acum, dar cu OnlyFans acum… sper să strâng”.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] și din această cauză Daniela Crudu și-a scos la vânzare apartamentul pe care-l deține în […]

Back to top button