Economic

Chirii mai mari la Brașov pentru…

Chirii mai mari la Brașov pentru…

O analiză Storia.ro a relevat că, de la o lună la alta, în țară, s-au înregistrat și creșteri, și scăderi în cazul chiriilor la apartamente.

În luna februarie, cele mai mari scăderi au fost la apartamentele de trei camere din Constanța, unde prețul solicitat a fost cu 7% mai mic, și în Cluj-Napoca, în cazul garsonierelor, unde prețul a scăzut cu 3%.

Chirii mai mari la Brașov pentru…

Cele mai mari creșteri s-au înregistrat în Arad, la apartamentele cu două camere (9%). Apoi, în Sibiu, la garsoniere (+8%), și în Brașov și Oradea, la apartamentele cu două camere (+7%).

În februarie au existat creșteri moderate ale prețurilor chiriilor din București, cele mai mari majorări înregistrându-se în sectorul 2 (+5%). Singurul sector în care s-au înregistrat scăderi este 5 (-1%).

Conform sursei citate, interesul pentru chirii s-a menținut constant în luna februarie. Românii au vizualizat cu 7% mai multe pagini cu anunțuri imobiliare față de aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, au realizat cu 30% mai multe contactări.

Totuși, față de luna ianuarie, numărul de pagini vizualizate în februarie a fost cu 6% mai mic, iar cel al contactărilor, cu 10% mai scăzut.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button