Economic

Casă de vânzare într-un loc de basm, aproape de Brașov / Merită prețul?

Casă de vânzare într-un loc de basm.

„O culme împădurită în spate, un râu curgând alene la limita proprietății, mult verde proaspăt de la pădure, un albastru curat al cerului și aerul unei căsuțe perfecte de vacanță. În Covasna, la Mereni, un sat arhaic situat la o altitudine de 607 m, găsim o proprietate desprinsă parcă din basmele bunicilor”, au precizat cei de la Sotheby’s Romania.

Casă de vânzare într-un loc de basm

Reprezentanții agenției imobiliare amintite au punctat că această casă de vacanță are tot ceea ce îi trebuie: o curte încăpătoare pentru tot felul de activități, dormitoare suficiente pentru întreaga familie, un șemineu pentru serile reci de iarnă, grătar, leagăne și un mic lac pentru bucuria tuturor. Curtea de 1.439 mp este frumos amenajată, iar interiorul asigură tot confortul necesar.

Casa de vacanță, cu 4 camere, se vinde la prețul de 150.000 de euro. Distanța de la Brașov la Mereni, localitate din județul Covasna, este de 77 de kilometri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button