Dosare

Update. BRAȘOV. Dosarul Tămîrjan – Selymes. SURPRIZĂ… În loc de pronunțare… / N-au ajuns 10 ANI?!

  • accidentselymes.png

Deși astăzi se aștepta pronunțarea în dosarul penal în care sunt vizați fostul fotbalist Tibor Selymes, soţia sa, Daniela, şi fostul şef al Serviciului Rutier din cadrul Poliţiei Judeţene Braşov, Claudiu Tămîrjan, s-a decis cu totul altceva: repunerea pe rol. Aceștia au fost trimiși în judecată în legătură cu un accident rutier cu victime (militari) în care a fost implicat cuplul acum mai bine de 10 ani.

Amintim că,  Tribunalul Brașov ar fi trebuit să se pronunțe în data de 6 mai, dar a amânat momentul pentru astăzi, 15 iunie, când s-a dispus, în fapt… repunerea pe rol. 

Iată decizia:

„15.06.2022
Ora estimata: 8:30
Complet: PD5 (sala T3)
Tip solutie: Repus pe rol
Solutia pe scurt: Raportat la Decizia CCR nr.358/26.05.2022 referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 155 alin.1 C.pen., în temeiul art. 395 C.proc pen, dispune repunerea cauzei pe rol. Fixează termen pentru data de 27.06.2022, ora 11,00, sala T3, pentru când se citează părţile şi se încunoştiinţează avocatii aleşi/din oficiu. Pronunţată în şedinţă publică azi, 15.06.2022”.

Detalii despre acuzații – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button