Dosare

Prințul Paul al României a fost prins / Mandat emis de Curtea de Apel Brașov…

  • printulpaul.jpg

Prințul Paul al României a fost prins în Paris, după ce a fugit din țară în urmă cu aproape doi ani, pentru a scăpa de închisoare.

Prinţul Paul al României a fost condamnat definitiv la trei ani și patru luni de închisoare, în decembrie 2020, în Dosarul Ferma Băneasa, în care a fost găsit vinovat de corupţie.

Acesta a fugit din țară, iar soția a fost nevoită să părăsească forțat vila somptuoasă în care locuia cu fiul ei, pentru că nu a mai putut achita ratele, conform stiripesurse.ro. Iată ce a anunțat Poliția, în urmă cu scurt timp:

„În urma cooperării polițienești internaționale, dintre Poliția Română și autoritățile din Franța, a fost depistat, în Paris, Paul-Philippe al României În continuare se desfășoară activitățile procedurale, în vederea predării acestuia, către țara noastră. Vă reamintim că, la data de 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, 72 ani, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumparare de influență si complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button