Dosare

Medic militar, reținut pentru luare de mită

  • mitamedic_2.jpg
 

Un medic de medicină internă de la Spitalul Militar Sibiu a fost reținut miercuri pentru luare de mită. Conform DGA, medicul este bănuit că a pretins şi primit de la 6 pacienţi sume de bani în cuantum total de 1100 de lei, precum şi prestări de servicii întreţinere spaţii verzi, dar şi produse alimentare şi băuturi alcoolice, toate remise cu titlu de mită, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor sale de serviciu, respectiv de îndeplinire a actului medical. S-a dispus atunci începerea urmăririi penale „in rem” cu privire la săvârșirea infracțiunilor de dare de mită, respectiv luare de mită, extinzându-se apoi urmărirea penală prin mai multe ordonanţe cu privire la noi fapte de corupţie. Dosarul a fost înregistrat pe 29 martie la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ulterior, pe 1 august, procurorul a dispus urmărirea penală, iar miercuri a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, notează Mediafax.

Prim-procurorul Ion Veștemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, precizează că este vorba despre un medic de la Spitalul Militar de Urgență „dr. Alexandru Augustin” din Sibiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button