Dosare

EXCLUSIV. BRAȘOV. Tânărul care și-a înjunghiat mama (cadru didactic), fiind drogat, a fost condamnat!

Conform sentinței, el are obligația să urmeze tratament medical, pentru a scăpa de dependență

 
Brașoveanul în vârstă de 24 de ani care și-a bătut și înjunghiat mama, aflându-se sub influența unor substanțe halucinogene, a fost condamnat la 3 ani de închisoare, astăzi, la Tribunalul Brașov. Vlad Ioan Boboc a fost condamnat pentru tentativă la omor. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Dacă aceasta va fi menținută, din perioada de stat după gratii va fi scăzut intervalul petrecut în reținere și arest preventiv (22 septembrie 2015 – la zi). Tot instanța îl obligă pe tânăr, pentru siguranță, „la tratament medical prevăzut de art. 109 Cod penal până la însănătoșire”.  
Cum mama sa, cadru didactic în Brașov, nu s-a constituit parte civilă, nu trebuie să-i achite daune. Cuțitul cu care a atacat-o se află la Camera de corpuri delicte a Tribunalului Brașov, instanța dispunând confiscarea specială a acestuia. 
 

CITIȚI ȘI: 

BRAŞOV. Tânărul care şi-a înjunghiat mama şi femeia care a atacat cu ciocanul de şniţele îşi vor afla sentinţa în aceeaşi zi

În cazul femeii care a atacat cu ciocanul de șnițele doi bătrâni, în propria lor locuință, instanța a dispus o nouă amânare a pronunțării, pentru poimâine. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button