Dosare

EXCLUSIV. BRAȘOV. Condamnare definitivă în cazul examinatorilor CFR prinși luând mită

 
Curtea de Apel Brașov s-a pronunțat definitiv, astăzi, în cazul examinatorilor care ar fi luat mită de la șefi de stații CFR, pentru a-i ajuta să promoveze evaluarea periodică.
Astfel, în cazul inculpatului Lucian Hariton, care ar fi facilitat mituirea examintatorilor, instanța a decis să admită apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov și să-i agraveze pedeapsa, transformând amenda penală de 500 de lei, dată de Tribunalul Brașov, în patru luni de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 2 ani și 4 luni. Amintim că, inculpatul a fost condamnat pentru complicitate la infracțiunea de dare de mită și a fost achitat pentru infracțiunea de complicitate la luare de mită.
Pe de altă parte, magistrații Curții de Apel Brașov au respins apelul declarat de inculpatul Cristian Gheorghe Băluță, așa că acesta a rămas cu 3 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare de 6 ani, pentru luare de mită, abuz în serviciu și fals intelectual. 
În fine, în cazul celui de-al treilea inculpat, Laszlo Lakatos, s-a luat act de retragerea apelului său, așa că și acesta a rămas cu pedeapsa primită la Tribunalul Brașov: 1 an de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare de 4 ani, de asemenea pentru luare de mită, abuz în serviciu și fals intelectual. Printre altele, pe perioada de supraveghere, cei doi au interzis să participe la activități care presupun supravegherea examinării, în orice domeniu.
 
Pentru detalii privind faptele comise de inculpați, CITIȚI ȘI:
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare