Dosare

Directorul SIF Transilvania Mihai Fercală, amendat de ASF cu suma de 11.000 de lei

 

Prin decizia nr 424 din 25 martie 2019, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) îl sancționează pe directorul SIF Transilvania, Mihai Fercală, pentru că anul trecut nu a dat curs unei cereri de completare a ordinii de zi a AGA de bilanț de anul trecut, conform dispunerilor supraveghetorului pieței. 

Potrivit documentului prezentat, Mihai Fercală,  a fost amendat cu suma de 11.000 de lei a celui care conduce de 25 de ani societatea, pentru că nu a inclus pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din aprilie 2018 puncte solicitate de acționari concentrând peste 5% din titlurile SIF Transilvania.

Decizia supraveghetorului pieței publicată astăzi pe portalul Bursei de Valori București menționează faptul că Directoratul SIF Transilvania nu a efectuat în mod corespunzător, la dispunerea aceleiași ASF, modificările la ordinea de zi solicitate de acționari grupați în jurul fostului arbitru constănțean Constantin Frățilă.

Amenda trebuie achitată la Primăria Săcele – Serviciul Taxe și impozite locale, în term de 15 zile de la comunicarea deciziei, în caz contrar fiind luate mpsuri de executare silită, după cum este specificat în document. 

Dreptul de contestație este valabil în termen de 30 de zile de la comunicare, însă nu suspendă executarea acțiunii, potrivit documentului citat.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare