Dosare

CAZUL „MADDIE”. Pedofil şi criminal german, un nou suspect!!!

 

După ce, zilele trecute, au fost furnizate noi informaţii privind speţa dispariţiei copilei Madeleine McCann la Praia da Luz, în Algarve – Portugalia, pe data de 3 mai 2007 (vezi aici: DUPĂ 12 ANI. Un nou suspect în cazul unei dispariții extrem de mediatizate!!!), au apărut alte date interesante.

Conform Sky News, un pedofil şi criminal german în vârstă de 48 de ani, Martin N., este bănuit a fi implicat în dispariţia lui Maddie.

Echipe de detectivi lucrează în continuare la acest caz, atât în Marea Britanie, cât şi în Portugalia, neamţul menţionat anterior fiind a doua persoană suspectă în acest caz.

Martin N. a fost condamnat pentru un triplu asasinat de copii, comis într-o tabără de vacanţă. Poliţia consideră că prezenţa acestuia în Algarve la momentul dispariţiei lui Maddie este o informaţie de „prim ordin”.

Poliţia portugheză a abandonat ancheta în acest caz la 15 luni după dispariţia Madeleinei, dar dosarul a fost redeschis în 2012, când Scotland Yard-ul a reluat investigaţiile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button