Dosare

BRAŞOV. Nu se lasă. Mannix a cerut iar revizuirea dosarului de tentativă de omor deosebit de grav!

 
Braşoveanul condamnat la 10 ani de închisoare pentru că a determinat alţi doi bărbaţi să incendieze o casă din Săcele, pe când proprietarul era în interior, a încercat din nou, să-şi reducă pedeapsa, cerând revizuirea dosarului. Cea mai recentă încercare a lui s-a soldat cu eşec, ieri, la Curtea de Apel Braşov, magistraţii respingând solicitarea condamnatului. Decizia este definitivă.
Amintim că, în noaptea de 1 spre 2 aprilie 2012, cei doi tineri convinşi de Mannix Mihai Racolţea să comită atacul au aruncat pe ferestrele imobilului două sticle incendiare, iar focul l-a cuprins pe bărbatul pe care indivizii voiau să se răzbune. Victima a suferit multiple arsuri care i-au pus viața în pericol.
Pentru faptele lor, cei doi tineri au fost condamnaţi la 8, respectiv 5 ani de închisoare cu executare. Dosarul a fost, pe rând, la Tribunalul Braşov, Curtea de Apel Braşov, apoi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button