Dosare

BRAŞOV. Ex-fotbalistul Tibor Selymes şi fostul şef al Serviciului Rutier Braşov, Claudiu Tămîrjan, (re)cercetaţi împreună de DNA ca făptuitori

 

Tribunalul Braşov a admis la începutul acestei luni, la cererea DNA Braşov, redeschiderea urmăririi penale în dosarul în care fostul fotbalist Tibor Selymes a fost suspectat că se afla la volanul unui autoturism BMW X5 implicat într-un accident rutier soldat cu patru victime, în ianuarie 2012.  

Potrivit soluţiei pronunţate de instanţă în 2 noiembrie 2016, s-a constatat „legalitatea şi temeinicia ordonanţei procurorului din 20.10.2016 emisă în dosarul de urmărire penală nr. 30/P/2016 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Braşov”.

Astfel, magistraţii confirmă redeschiderea urmăririi penale cu privire la şase suspecţi, grup din care fac parte trei poliţişti de la Serviciul Rutier, şeful acestora la vremea respectivă, Claudiu Tămîrjan, fostul fotbalist Tibor Selymes şi soţia acestuia din urmă. 

Cu excepţia lui Tămîrjan, cercetat pentru „instigare la abuz în serviciu”, ceilalţi poliţişti sunt suspectaţi de abuz în serviciu, iar fotbalistul şi soţia lui pentru complicitate la faptă.

15 ianuarie 2012, zi cu ghinion pentru fostul internaţional român 

 Amintim că a fost un incident controversat. În 15 ianuarie  2012, la ora 6.00 dimineața, mașina sa de teren, un BMW X5, a intrat pe contrasens, în zona Timișul de Sus, și a lovit un autoturism Hyunday în care se aflau patru militari brașoveni, care au fost răniți, unul foarte grav. Polițiștii au stabilit atunci că la volanul mașinii se afla, în momentul producerii accidentului, braşoveanca Daniela Călin, iubita lui Selymes la acea vreme, care după un an i-a devenit soţie. Însă martorii au susținut că, imediat după accident, de la volanul mașinii de teren a coborât un bărbat în cămașă albă, nicidecum femeia care susținea că a șofat bolidul și că cei doi au făcut schimb de locuri și de responsabilități – șoferul care nu a adaptat viteza la condițiile de drum fiind vinovatul – până la venirea polițiștilor. Controversa a animat un timp paginile ziarelor, dar în februarie, Selymes era pieton, din cauza accidentului, cum singur mărturisea. 

Tibor Selymes nu a putut fri contactat pentru un punct de vedere, având telefonul închis. 

citeşte şi

Un BMW X5 în care se afla și Tibor Selymes a fost implicat într-un accident la Timișul de Sus

Sângele găsit în mașina lui Tibor Selymes ar putea lămuri cine a produs accidentul de pe DN 1

http://old.mytex.ro/fapt-divers/sangele-gasit-in-masina-lui-tibor-selymes-ar-putea-lamuri-cine-a-produs-accidentul-de-pe-dn-1_305664.php


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare